1100727

wehoo vad duktig jag känner mig, efter tre månaders uppehåll från träning pga massa sjukligheter tog jag äntligen det stora steget och åkte och tränade idag, en timmes bodypump och en låååång promenad efteråt med min kära Linni! Åh vad trevligt det var, äääntligen fick jag träffa henne!!! Dessvärre kan jag ju lova er alla att jag knappt kommer kunna stå på benen imorgon pga all träningsvärk... MEN vad gör det,när var så otroligt skönt!
En till sak som även känns helt fantastiskt är att det bara är en vecka kvar tills jag drar söderut och hälsar på en härlig liten prick nere i Tranås! ♥när lönen kommer..

blir det en ny tattuering för min del, vad det blir får ni se när den är klar, men snygg kommer den bli!


happy days

Livet går mot ljusare tider, tack vare mina underbara vänner (ni vet vilka ni är, så ta åt er! ♥) och mitt jobb som jag trivs så otroligt bra med, är lyckligt lottad som får arbeta med clipperna! Dessutom är det mycket annat som händer just nu som får mig att sväva på moln, nä alltså jag börjar få hoppet tillbaka om att må bra igen! Vilket känns så otroligt skönt, ni anar inte! Har varit så deppig länge men nu jäklar, Moa is back!


moa felicia helen långström movérareTro det eller ej, men jag lever faktiskt!

Här ekar det tomt! Jag ska bättra mig, lovar! Har varit mycket som hänt just nu, vilket har gjort att jag lagt bloggen på hyllan ett tag, men som sagt, jag ska bättra mig!
Jobbar som en tok på dagarna på älskade Clip, så om era toppar känns slitna eller färgen är allt för blaskig så kom förbi vetja! 
Kvällen tillbringades iallafall på All Star med några från jobbet, Sofi fyller år idag så vi firade henne med varsitt vinglas och god mat, en riktigt trevlig kväll med andra ord!