Ny färgblä

kul att vakna 07.00 efter att ha varit ute kvällen innan... bra mår jag ju inte heller precis!


Paus

Idag har jag haft en otroligt skön dag, ledig från skolan och började dagen med en härlig promenad med Linn. Sedan drog vi till stan och åt lunch på paus vilket var såååååå gott! 
Ikväll blir det att skaka gäddhäng med mina favvotjejer!


Trött som fan

Hej heeeej.... Sitter/ligger/går runt på Arlanda och är uttråkad nanting.. Klockan är snart tre på natten men våra kroppar är inställda efter thailändsk tid vilket inte är densamma.. Så här är man pigg! Vi har slagit upp läger på en hård bänk som tydligen ska vara vår säng i natt, har testat några olika sovställningar men ingen utav dom är nå skön.. Om cirkus 5h och 40min lyfter planet mot Umeå... Kuuuuuul:)

Vi har iallafall haft två helt sjukt underbara veckor i thaithai!!!!!

 

 Vi har det bäst!!

Ville bara skriva och tala om att vi har det så jäääävla underbart här i Thailand!!!
(det gick tyvärr inte att ladda upp nå bilder....)


MY LOVE

Måste bara skriva och säga att jag saknar min finaste och bästaste Johanna så obeskrivliiiiiigt mycket, när jag och Isa kommer hem från Thai, har jag och johanna inte setts på cirkus en månad om inte mer..... Oj vad jag ska krama om henne när vi ses! 
Du är bäst!Packar för fulltCafé victoria

Sitter just nu på café Victoria med mamma och mormor! Vi firar nämligen mormors födelsedag, grattis grattis!!WEHO!

Dagen med stort D närmar sig med stormsteg, jag är huuuuur taggad som helst samtidigt som jag är sjukt nervös.. haha jag menar, hur ska jag och Isa klara oss i Thailand, själva? Nä nu ska jag inte vara en liten pessi/ orolig typ. Vi kommer få det helt fantastiskt och underbart bra där borta i VÄRMEN! mmm så härligt! Så mina vänner, på onsdag klockan 16.15 lämnar vi Umeå, och klockan 23.15 lämnar vi Sverige för 2 hela veckor, wonderbaaaart!