NYÅR

Om en timma åker vi till Örnsköldsvik för att fira nyår där och bo på hotell två nätter! Oj vad skönt det ska bli  att komma bort några dagar! GOTT NYTT ÅR ALLA NI FINA!


SJUKT NÖJD.VÄRLDENS SKÖNASTE!PÄLS

Köpte de här skitballa kuddarna i veckan då jag och Mattias var på stan, dom är huur sköna som helst, och snygga för den delen också!
Mattias kamera är även här på besök så jag passar på att ta så mycket kort som möjligt nu när jag är ensam med den, haha.. Han har en canon eos 550D så ni kan ju tänka er att jag är ganska så avis på honom..se så bra bilden ovanför blev, fastän det bara var min vägglampa som var tänd i hela rummet!


DIESEL

När jag kom hem, väntade ett paket från clip på sängen (som innehöll en parfym från diesel, oj vad gott det doftar!) och h&m's  spring kollektion.


bakom alla dörrar.min onsdagkväll

Tillbringade en del utav min gårkväll tillsammans med Anna på salongen
och kom hem såhär ljus! Oj vad nöjd jag är, känns hur bra som helst!
Senare vandrade vi tillsammans till teg och skildes åt vid bron och väl hemma
i huset väntade mina finaste flickor och jag måste säga att vi hade så
fruktansvärt roligt, för mig var det den bästa tjejkvällen på länge!
(bilder kommer upp sen, både före och efter bilder, och bilder från
tjejkvällen!)


för dig ska jag göra det tusen gånger om.

på senare tid har jag insett hur grym denna kille är, han är helt fantastisk! (typ hundra år efter alla andra..haha)


stort tack

Här får ni några bilder på lite av det som tomten gav mig under jul.


DAGEN FÖRE

Hej och ursäkta mig. Jag har fullt upp med att handla julklappar, jobba 9-18 på Clip och massa annat vilket har fått mig att lägga bloggen på hyllan i ett par dar! Men snart ska det bli bättre, bättre blogg (hoppas jag) och en bättre design. Tills vidare får ni helt enkelt stå ut! God jul på er mina godingar!


GE MIGNYÅR

Äntligen är planerna klara inför nyårsafton. Nyss bokade jag och Mattias två nätter på ett hotell i Ö-vik vilket kommer bli supermysigt!


JOHANNA

Igår tillbringade jag hela kvällen tillsammans med en av mina bästa! Vi hade så fruktansvärt trevligt, och kvällen blev lyckad! Tack ♥


.

Efter att jag legat febrig i min säng i två-tre dagar ska jag äntligen få komma ut i friska kalla luften och träffa världens härligaste tjejer på skolan! Och efter denna skoldag är det looov!!!!


FREDAG