ett

Ikväll åt jag och mitt hjärta middag på All star för att fira att vi har varit tillsammans i ett år i morgon!


HJÄLP

Jag behöver seriöst hjälp, kan någon hjälpa mig med mina flikar? vet inte hur jag får till det, Ebba kanske? haha.. snälla söta rara!


NYTT

från H&M


jag har gått och blivit med HTC

Åh idag på lunchrasten blev denna underbara min!


SPETS

new in från ginatricot. Tänkte visa er mer senare, men tills dess tänkte jag bara bjuda på denna bild.


TRI BROW COLOR

Idag hade jag och mamma en "mor-och-dotter-dag" på stan, vilket var hur underbart som helst! Med mig hem fick jag dessa tre ögonbryns-skuggor från MUS."det har alltid känts som att någonting saknats. Nu vet jag att det var du som saknades"

"En kärlek som är lik ett hjärtats sigill som alltid i trohet består. En kärlek som varar tills tiden står still som utplånar smärtor och sår. Vill du, så kommer du att spendera resten av ditt liv med mig, för det är mitt mål..."
/Han


LEO

köpte detta idag då jag och Mattias var på stan, ett hårband med läckert leo-mönster från H&M för drygt 50kr.


idag.

Jacka zara i paris. Halsduk H&M. T-shirt Monki


08:00

Imorgon klockan 08.00 kommer jag befinna mig i skolans salong med mina klasskompisar och fixa frisyrer/uppsättningar på de som ska vara med i umeå fashion weekend. Det ska bli riktigt roligt!


TILL SALU!

Kom ni ihåg detta inlägg? Som ni kanske läste i min förra blogg, så passade de ju tyvärr inte.. De var alldeles för stora, fastän de var storlek 36, vilket innebär att de lika gärna kan passa en person med storlek 37. Jag har använt paret en gång, i skolan. Jag köpte dom för 488kr och säljer de för 300-350kr. Om ni är intresserade så hör gärna av er, antingen här eller kontakta mig på moafelicias@gmail.com.GRYMT

Åh det är så roligt att kolla på statistiken, även om jag flyttade bloggen är det många som hänger med vilket är skitkul att se, fortsätt så!


NEW IN FROM MONKI

Mamma kom hem med denna goding idag, riktigt härlig om jag ska vara ärlig!


hur skulle världen se ut, utan dig?

Jag måste bara få dela med mig av denna härliga bild på min underbara mamma, min mamma som är världens bästa, min mamma som alltid ställer upp för mig i alla lägen, och min mamma som alltid kommer vara en del av mitt hjärta.FÖRBANNAT

Febern bröt ut i torsdags kväll och den kommer och går som den vill.. Läget just nu är ostabilt med dunkade tinningar och en brinnande hals vars munsvag har bildats till ett rivjärn.. När ska det här gå över och när kan jag börja leva som en normal människa igen?.. Nu vet ni i alla fall varför bloggen står still..