lycksele

Helgen tillbringades i Lycksele tillsammans med Johanna och Isa vilket var superroligt, med mycket skratt, sköna personer, bra musik och mycket mer. Nu är jag äntligen hemma, om jag får uttrycka mig så.. Känns skönt att vara tillbaka till min egna säng, tillbaka till mina vanliga rutiner och tillbaka till min ögonsten ♥


ja vill vara rik.

Moas önskeplaner för sommar 2011
  • utlandsresa med några från klassen!!! ♥
  • Storsjöyran?
  • peace and love?
  • utlandsresa med Mattias
  • + massa jobb


min dag

måndagen började med att vi hade spa-lektion där vi arbetade i par och gav varandra 20min ryggmassage och sedan ansiktsbehandling vilket var en perfekt start på denna dag. Efter skolan begav jag mig till jobbet (SDR) och var där i fyra timmar och nu är jag ÄNTLIGEN hemma, och ska alldeles strax köra ett pass med Blossom! Senare ikväll kommer min finaste hit ♥


blä blä och blä

Huvva vad ont i huvudet jag har.. Och kroppen är helt öm av trötthet.. Jobbdagen gick fort men det tar ändå på krafterna att stå upp en hel dag och diska/städa.. Stannade kvar efter jobbet och pustade ut lite, och fick dessutom två nya hål i öronen, blä vad nervös jag var men fint blev det!


myskväll

Efter ett besök på hemmakväll i cirkus en timma är vi äntligen hemma i våran sköna säng och håller på att förbereda oss för att se skotten i Knutby. Medan Mattias smaskar på sin megastora bulle med massa godsaker på som har en diameter på 15cm, ska jag gnaga på vindruvor och halsa vatten... vissa har då tur med sin ämnesomsättning och kroppsbyggnad som gör att man kan sluka vad som helst!
Imorgon nalkas det jobb, så kom förbi Clip shop och säg hej hörrni!
HV2A

Jag älskar mina fina klasskamrater, ni gör mina dagar till de bästa!


utbytesdag

både dagens och tisdagens hantverkslektion tillbringade vi frisörer tillsammans med stylisterna. Vi bytte nämligen tjänster med varandra och i tisdags färgade jag Victorias utväxt och fräschade till hennes kluvna toppar. Idag var det min tur att bli ompysslad, och denna gång hjälpte finaste Josefine mig. Hon gav mig helkroppsmassage, ansiktsbehandling och fräschade till mina fransar och bryn (som jag inte hade plockat på aplänge, eftersom jag tänkte spara ut dom till idag, haha jag såg inte riktigt klok ut, men nu så, nu är de superfina!!)


FINA DU.

Ni ska veta att den här flickan ligger mig varmt om hjärtat, hon vet allt om mig och gör vad som helst för mig då jag behöver henne, och det är just det som gör henne till jordens underbaraste vän! Tack ♥


.tack tack tack

måste även tack fina sanni som hjälpa mig att ordna till bloggdesignen, jag hade helt tappat hoppet om att jag skulle kunna fixa det, men då hjälpa denna fina tjej mig!


NEW IN

Idag åkte jag och världens bästa till strömpilen där vi båda hittade var sin sak från MQ. Jag hittade denna underbara skjorta som dessutom var på halva priset!


ANG. MIN TRÄNING

Vad tränar du? :)

Jag tränar lite olika, ibland styrka (mage,rygg, axlar, armar, ben) ibland går jag på något pass som tex bodypump, step up, core osv. Och ibland går/springer jag på löpbandet, tränar på crosstrainer så jag varierar i stort sätt mellan allt.

Hur ofta du tränar och vad du äter för att gå ner i vikt och hur du gör för att inte ska ge upp, har du någon belöning?

Jag tränar ungefär 5ggr/veckan om jag har en bra träningsvecka. Och jag försöker äta så lite kolhydrater som möjligt som GI-metoden (kan lägga upp ett bildinlägg på hur en dag ser ut för mig med frukost,lunch,middag osv) dessutom försöker jag äta sex ggr/dag så jag bantar verkligen inte, utan jag gör detta för att min kropp ska må bättre först och främst men även försöka tappa några kilon eftersom jag jämt och ständigt går upp och inte ner i vikt.. För att jag inte ska ge upp peppar jag mig själv extra mycket, och eftersom jag verkligen vill nå mitt mål så kan jag inte ge upp. Visst finns det dagar då jag verkligen inte känner något hopp, dagar då jag bara vill skita i allt och åka till Konsum och handla en fet godispåse, men då brukar jag titta på några före-bilder Linn tog på mig och säga "nää, jag klarar det här, en godispåse är inte värt det" och bilderna ger mig även mer motivation eftersom jag inte vill se ut sådär längre, som en stor potatissäck!

 

tips på bra träningsmusik? :)

Oj, jag har inte någon speciell lista, men låtar man får en bra takt till, och låtar man tycker är bra, som waka waka eller liknande, låtar man kan sjunga till inte som några tecno-låtar haha.

 

hur behåller du peppen? har också bestämt mig men slingrar mig ändå..

Lägg upp delmål, ett varje månad, från det du börjar och en månad framåt så ska du gått ner 1-2kg t.ex. Och pressa dig själv inte för hårt, utan du måste själv tycka detta är roligt. Ett jättebra knep är att ta med en vän som själv känner att nu jäklar är det dags att ta tag i detta, så att du har någon att peppa och bli peppad av. Lägg upp ett slutmål, slutvikten du vill nå, när är målet? Och den dagen du har nått ditt mål, var är du då? Vad gör du då? Vilka är där? Vad har du på dig den dagen? Vad känner du för dofter? Vad hör du? Vad ser du? Hur känner du dig? Hur kommer andra runt omkring dig reagera? Skriv ner allt detta och fyll i frågorna så att du får en bild av hur dagen är då du nått ditt mål så du kan tänka på den bilden om du blir omotiverad, så att du kan tänka "jag vill uppleva min bild som jag har i huvudet, så nu kör jag bara på".. Är du t.ex. på stranden i din nya fina bikini och känner doften från havet och hör massa skratt och glädje för att sommaren är här?

 

Skriv även ner varför du gör detta, varför vill du gå ner i vikt? Skriv ner alla anledningar du kommer på! Och kom ihåg att stressa inte med detta, och ät ordentligt för om du inte äter och tänker att du ska banta så kommer det inte hålla i längden. Sikta på ett mål som ligger lite längre bort så att du sakta men säkert går ner i vikt. Dessutom ska du inte ställa dig på vågen förrän du har ditt delmålsdatum, om du inte är nöjd efter någon vecka kan du lätt tappa motivationen, så vänta hellre med vågen. Tänk att muskler väger mer än fett. Kolla istället måttbandet och koncentrera dig på det.

 

Vill du få ännu mer tips så kontakta mig på: moafelicias@gmail.com

 

vad äter du för att gå ner i vikt?

Jag försöker äta så lite kolhydrater som möjligt, och tänka på tallriksmodellen då jag äter

 

Protein- som din knutna hand

kolhydrater (sallad/gurka/tomat) osv - som din handflata

rotfrukter /varma rotfrukter - som din knutna näve.


Bild tagen från (Linn)LION

Kom på alldeles nyss att jag glömt att visa er armbandet jag kom hem med då jag och världens finaste hade varit i Ö-vik över nyår!
sedan måste jag erkänna att jag köpte något mer samtidigt då jag köpte detta, alltså ett till smycke men jag kommer fasen inte på vad det var.. haha Mattias? Kommer du ihåg?


H&M

Jag och mamma tog en tripp till strömpilen innan jag mötte upp Linn på gymmet och med mig hem fick jag med några ögonskuggor, ett nagellack och puder. Allt från H&M's egna kollektion vilket jag älskar, H&M's egna produkter är så otroligt bra, och priset är ju ännu bättre!