midsommar

Midsommarafton firades i Holmsund med mina bästa klasskompisar "super trouper" + luleåbesöket haha.. Allt var så jäkla bra, riktigt lyckad kväll, tack alla ni!


fannys dop

Livet börjar gå mot ljusare tider och det tackar jag för!
pirr pirr i magen.
Var på dop idag (eller ja, igår blir det visst), min finaste kusindotter döptes vilket gick kanon, hon var så duktig!


Paus

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har varit utomlands med mina underbara vänner. Just nu är läget ostabilt och jag tar därför en "bloggpaus".. Livet är kaos just nu, så vi ses när vi ses!


Grattis älskade du

I lördags firade vi bästa Johanna i lycksele som fyllde hela 18 år! Kvällen/natten var den bästa på länge, vill spola tillbaka tiden och uppleva allt igen, för så roligt var det!!! Tack tack tack för en underbar helg, och grattis finaste du!


Bättre sent än aldrig!

Här har ni bilderna från i onsdags då jag och ett par underbara tjejer från Clip tillbringade hela kvällen tillsammans!


Hemma nu efter en kväll värd att minnas! Oj vad trevligt vi hade. Jag har världens bästa jobbarkompisar, helt klart! Älskar mitt jobb och jobbarkompisar! ♥ Bilder kommer inom en snar framtid!


lilla lördag

sticker iväg för en trevlig kväll med clipbrudarna, först middag sedan utgång på all star! Idag är det förresten bara en vecka kvar tills jag och mina tre älskade vänner sitter på planet påväg mot Alanya för en vecka med sol och bad! Livet kan inte bli bättre just nu!