It's worth it?

Har länge varit uppdelad i två olika världar. En värld som säger åt mig att vända ryggen till och gå därifrån och fortsätta leva ett liv där onödig energi inte slösas bort. Medan den andra världen säger åt mig att hålla kvar i den sköra linan och hoppas på det bästa, och vad är det bästa då? Jo att allt blir som det var för tre månader sen.


.Klubbkväll

Tidigare ikväll åkte jag och min allra bästa till make up stores klubbkväll där alla vi medlemmar fick 20% på hela vårt köp! Med mig hem fick jag en vit kajalpenna och svart eyeliner + en pensel!Första adventäntligen

Studentmössa-CHECK!


Mobilinlägg

Ligger just nu i min himmelska säng och ser på film och har det bra!trööött

NU: spinning med Julligull


En av dom två nyaste

Nu känner jag att min hjärna inte riktigt vill samarbeta med mig, har nämligen glömt om jag visat er en utav mina senaste tatueringar? Aja, här har ni den iallafall och till er som inte kan tyda texten, det står "be strong"

Sov så gott!snälla gode gud!

om planerna går som de ska och plånboken vill samarbeta med oss, kommer jag och min underbara vän Isa sitta på ett plan runt nyår på väg till Thailand för att hälsa på far min! Åååå snälla snälla snälla!


what to dooo?

Igår gick jag och min underbara Linn dryga milen, vi hade så fruktansvärt trevligt med mycket skratt så att man vek sig dubbelt där ett tag! Och i morse var jag och Julligull uppe med tuppen, vi tog oss till USM och svettades igenom ett spinningpass sisådär 7 på morgonen! 
Just nu sitter jag på golvet i mitt rum och är helt slut.. jag som hade tänkt att storstäda rummet för att sedan lägga mig på sängen och läsa min nya älskade bok (the notebook).. kan ju säga att planen sprack i tusen bitar.. rummet är långt ifrån klart och här sitter jag som sagt på golvet och lyssnar på depplåtar, haha så tragiskt!


finaste fanny!

I lördags var jag hos min kusin och tog lite bilder på deras barn! Kan inte förstå att lillgumman snart är 1år♥ 
Känns som om det vore igår jag satt på skolan och grät så mycket att jag tappade andan (av lycka) då Therese ringde och berättade att hon väntade barn!Söndagsfika

Idag har jag, mamma, mormor och min morbror åkt runt i stan på massa olika loppisar vilket har varit hur mysigt som helst! Just nu sitter vi alla och fikar och har det bra!så underbart vackerSå mycket bättre

Förra helgen, fastnade en låt i hjärtat! Klicka på bilden, luta er tillbaka och lyssna och njut!


with or without you

Corona levererade och kvällen blev riktigt lyckad! Dessutom fick jag sova tätt intill världens finaste vilket blev en perfekt avslutning på min fredagskväll/natt! Just nu ligger jag halvt död i sängen och hoppas på att ett under ska hända, att någon snäll varelse där ute vill komma och göra mig sällskap!