blö

Igår var det en jobbig dag för lilla moa.. Med tre timmars sömn jobbade jag från halv tio på morgonen till nio på kvällen (först på clip, sen stylade vi några modeller till en visning).. med mensvärk och huvudvärk..  kul!
Jag kan säga er att jag var helt död efteråt och det mest patetiska var nog att fick vi inte ens ett tack för besväret!
Nice..


.

Igår var det Elinas tur att sitta på dödspallen, huvva.. jag minns klart och tydligt hur nervös jag var dagen då offer högg igenom min tunga med sin nål.. Jag skulle följa med som stöd, men satt och mest och darrade som ett litet asplöv.. Trevligt var det iallafall!


två svart/vitaen dag i skogen


Jag, Evelina och hennes söta mormor drog till innersjö och plockade svamp, vi fick med oss en hel del hem och tre utav dom där svamparna hittades av moi, stolt? inte direkt.. Insåg under dessa timmar att jag inte var född till att vara någon svampplockare.. har inte öga för sånt där, dessutom försvinner jag in i mina egna tankar och glömmer bort vad jag kom för att leta, så nej.. Jag är ingen bra svampplockare!


awesome!!!

vill bara berätta för er alla att jag har tagit KÖRKORT idag!!!!!!!!!!


men tja.

på väg uppåt
eller neråt?
eller står allt still?
Förvirrad?
där satt den!


I hear you're living out of state, running in a whole new scene. You know I haven't slept in weeks, you're the only thing I seesryyyy

excusez moi, men jag har varit sjukt upptagen dom senaste dagara med att vara hus/kattvakt, plugga, besöka skolan och pussa på min fina. Dessutom har jag zero inpiration så ni kan väl hjälpa mig lite på traven och ge lite förslag?