kortkort

Idag kom Evelina och Lisa förbi, Lisa blev med en längre page och jag själv blev så sugen så jag ställde mig med saxen i handen framför spegeln och kapade av mina längder samtidigt som jag skrek eftersom jag hade panik. Evelina och Lisa fick agera frisörer och putsa till baki nacken, dom som aldrig hållt i en frisörsax förr? Jag trodde att jag skulle dö, oj vad vi skrattade, men bra blev det.. Dock kommer My nog få fixa till min frisyr då vi ska besöka Clip på torsdag och färga håret på varann!


110923

Nu har min fina lämnat stan för helgen vilket känns riktigt tråkigt och ensamt.. Men på söndag får jag pussa på honom igen!
Ikväll blir det ingen utgång, känns som att alla ska ut men jag är huuur otaggad som helst så för min del blir det en hemmakväll framför TV'n samtidigt som jag ska springa upp och ner till tvättstugan.. haha så tragiskt, men skööönt!


svävar på moln!

Nu är hotellrummen bokade, den 15e Oktober är vi sammalagt 15 personer, både stylister och frisörer från klassen som åker till Piteå för att tillbringa vår helg på en frisörmässa! Taggad? Om jag är! Det kommer bli så jäkla skoj, ni anar inte! 
Sedan vill jag bara säga två saker till som kanske gör er avis.. min huvudvärk/feber är borta!!!!!! Äntligen, det var på tiden!
MEN det bästa av allt,
min fina är påväg hit för att tillbringa kvällen bredvid mig!


så jävla brawihoo, ingen halsfluss!

Enligt läkaren är det inte halsflussen som kommit på besök iallafall vilket känns riktigt bra, för då kan jag fortsätta pussa på min fina utan att riskera att ge han halsfluss också! Bra va?
Men dock mår jag ju fortfarande bajs... Huvudet dunkar, halsen river och öronen håller på att sprängas, så för min del blir det att stanna hemma i sängen hela dagen!


RATU

Trots att mitt huvud och min hals har totalvägrat att samarbeta med mig har helgen varit hur bra som helst!godnatt sverige!

nyhemkommen från femman, impulsdrog dit med ett par brudar från klassen som lyckades tagga igång mig. Med några glas vatten i blodet cyklade jag dit och hade faktiskt trevligt fastän att jag var omringad av massa svettiga och onyktra personer som dansade loss inne i deras dimmiga värld.. 
Nu säger jag godnatt och ställer klockan på väckning kl 7.00 imorgon bitti.. En dag på clip står på morgondagens schema och snäll som chefen är får jag sluta en timma tidigare och då är det raka vägen mot skogen som gäller!
Natti natti alla ni!


huvudvärk

Ligger i sängen (som förövrigt är alldeles för tom, nu när min fina inte ligger här bredvid mig) tillsammans med huvudvärk, känns som att jag tillbringat hela dagen på e4an och fått huvudet överkört några x antal gånger.
Dessutom längtar jag ihjäl mig tills på lördag då vi åker och övernattar i deras stuga ute i skogen, ska bli så skönt att dra på sig mjukiskläderna och dra från stan!
Nä nu ska jag vila skallen.. vilket är i stort sätt omöjligt för mig, blir så rastlös.. önska mig lycka till!This too shall pass

Här har ni en utav mina två nya tatueringar som jag gjorde för någon vecka sen!


.nytt till rummet.

Mamma och Lars var på IKEA för nån vecka sen och det är klart att jag passade på att beställa några saker, bla detta sängbord och sex gigantiska vacka rosor, så nu är jag i stort sätt helt klar med mitt rum. Nöjd? Ja!


110914

Idag har jag verkligen lekt bullmamma här hemma, när jag kom hem från skolan med huvudvärk och halsont ställde jag mig vid spisen och började laga mat, samtidigt som jag sprang runt och städade.. Efter middagen som faktiskt blev en succé tände jag massa ljus i hela lägenheten så nu sitter jag på sängen och pustar ut (äntligen) tillsammans med U2. Snart kommer min finis hit och ska se idol med mig och förhoppningsvis pyssla om mig, jag som är lite småsjuk!


first kiss

Förr tjuvlånade jag Johannas läppstift vääldigt ofta, så idag när vi var på stan bestämde jag mig för att köpa ett eget så att hon får ha det för sig själv, haha! Här har ni det, "first kiss" från MUS. Hur fint som helst!


mitt leende är äntligen tillbaka.

we♥it
Jag är lycklig, glad och allmänt sprallig.. Mycket tack vare de tusen fjärilarna som flyger runt inne i magen och mycket tack vare ditt leende, ditt skratt, dina ord.. Mycket tack vare hela dig rättare sagt! 
tack min fina♥


nervös som få..

Pirr pirr i magen, om 20min ska jag bege mig mot körskolan.. Önska mig lycka till!