...

 

 Äntligen är den här!!

Dock så trycker denna fina lilla sak ihop mitt huvud så att det känns som om jag har huvudvärk, sedan lämnar den efter sig ett fint brett rött märke i pannan efter sisådär 5min.. Den är med andra ord för trång! Vilket gör mig så fruktansvärt förbannad eftersom 1. Jag har betalat ca 900kr för en tygmössa 2. De som jobbar för företaget hjälpte oss alla att ta ut en storlek (iaf mig) 3. Jag ser ut som en rund boll i den...... Med klänningen på ser jag ut som en stoppad falukorv med ett ihoptryckt ansikte..... Men den är ju fin att glo på iallafall!Ny färg!

Igår hade vi egen hårvård och jag bestämde mig att bli mörkhårig, känns hur ovant som helst, har inte varit såhär mörk på två år!!

 Trööött

Idag befann jag mig på skolans salong från kl 07.00 till 20.00 och fixade allt på mina modeller/ fixning inför visningen/ visa upp det vi gjort med hjälp utav årets grymmaste visning!! det enda magen fick nöja sig under denna dag var två mackor kl 06.00 på morgonen och lite smågodis... Imorgon ska vi samlas 06.00 för att sedan ha yttligare två visningar (kl 11 och 12) be there!!GLÖM EJ!!min lediga lördag..

ojojoj här är man trött, vaknade alldeles för tidigt såhär dagen efter en kanonkväll med ett härligt gäng! Med en bubblande mage har jag varit snäll och städat lägenheten (vilket behövdes), diskat ett berg med en massa disk som var i höjd med mount everest och snart kommer mammi hit och hämtar mig, handla mat står nämligen på dagens to do-lista *wiiiho*..


Fika på waynes-DagensFU

är helt snurrig i huvudet och öm i kroppen... why? well, jag tror att farbror feber är på väg att hälsa på, jag hoppas verkligen inte att han knackar på dörren, men risken är stor att han gör det eftersom att jag har haft en sjuh-vetes vecka och nu när man ÄNTLIGEN kan slappna av, nä då ska man eventuellt gå och bli sjuk.. hoppas inte!


THE FOUR ELEMENTS

Den 14e Mars, Onsdag klockan 19.00 bör ni alla komma och kolla på våran hårshow i Dragonskolans aula, det kommer kosta ynka 50kr för att se en grym show. Dagen efter är alla elever på Dragonskolan välkomna under dagen (ingen kostnad i dörren då)


SOMMAR!LÄNGTAR IHJÄL MIG!